Qui som


ImmoLescala. Som la immobiliària especialitzada en la compra venda que creiem al valor just dels serveis, situada al cor de la Costa Brava, a la fantàstica Vila Marinera que és L´Escala.

Ens encarreguem de tots els tràmits necessaris amb seguretat i tranquil·litat, estem al teu costat durant tota la durada del procés de compra-venda, volem que els nostres clients ens distingeixin com a seriosos, professionals, propers, resolutius, amables i transparents, que confiïn en nosaltres, perquè ImmoLescala t´acompanya amb un agent immobiliari acreditat.

El nostre objectiu, prestar un servei òptim per a totes les parts i a un preu raonable. Per aquest motiu, tria TARIFA PLANA IMMOLESCALA, tarifes úniques, simples i transparents en la seva intermediació.

El sector immobiliari necessitava aire fresc.

Inmobiliarios… AGENT INMOBILIARI

Inversión… ASSESSOR FINANCER

Periciales… PERIT JUDICIAL EN ADMINISTRADOR DE FINQUES I COMUNITATS DE PROPIETARIS Nº2308 .

Immolescala, Immobiliarias L´escala, Casas L´escala y Pisos L´escala

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.